Algemeen

Hoeveel kost het?


Op de pagina www.filmpjevandesint.be/kostprijs kan u de kostprijs berekenen.
De kostprijs berekenen lukt me niet.


Dat is jammer! Neem contact met ons op via het contactformulier en wij bezorgen u alle info. Geef een inschatting van het aantal medewerkers met kinderen beneden de leeftijdsgrens (= het totaal aantal filmpjes) en ook het totaal aantal kinderen dat zal toegesproken worden door de Sint.
Tot wanneer is mijn downloadlink geldig?


Het filmpje kan je via de downloadlink tot 15 december 2020 downloaden.
Wat is het maximum aantal personen in een filmpje?


De Sint kan tot 5 kinderen toespreken.
Kan ik als particulier ook een filmpje bestellen?


Nee, Filmpjevandesint richt zich enkel tot bedrijven.
Kan ik ook een filmpje maken voor medewerkers zonder kinderen?


In principe spreekt de Sint enkel kinderen toe jonger dan een door u bepaalde leeftijdsgrens. We begrijpen dat ook medewerkers zonder kinderen aandacht van de Sint verdienen en dus is dit ook mogelijk, maar dan spreken we wel over maatwerk. Neem contact met ons op voor meer info!
Kan ik ook minder dan 10 filmpjes bestellen?


Dat is mogelijk mits een meerkost. Neem contact met ons op voor meer info!

Over het filmpje

Zitten er Zwarte Pieten in het filmpje?


Zwarte Piet wordt wel eens vermeld maar is niet zichtbaar in beeld.
Over welke onderwerpen praat de Sint?


Per kind komen volgende onderwerpen aan bod: - De Sint noemt de naam van het kind en toont een foto - De Sint vermeldt de leeftijd van het kind en heeft het over de schoolcarrière - De Sint geeft een compliment - De Sint bespreekt een bepaalde hobby - De Sint heeft aandacht voor de favoriete groente of fruit van het kind - De Sint sluit af met een tip!
Kan ik mijn filmpje op voorhand bekijken?


Dat is jammergenoeg niet mogelijk. We controleren het filmpje wel intern. Is er iets fout aan het filmpje (bv. een naam is verkeerd gespeld, een naam wordt verkeerd uitgesproken, de tekst klopt niet,...)? Geen probleem neem contact op met probleem@filmpjevandesint.be, vermeld uw bestelnummer en leg het probleem uit. U kan ook via de chat met onze helpdesk contact opnemen.
Help! De voornaam van een persoon wordt verkeerd uitgesproken. Wat moet ik doen?


De Sint moet natuurlijk weten hoe de naam van uw kind uitgesproken wordt. Neem contact op met probleem@filmpjevandesint.be, vermeld uw bestelnummer en leg het probleem uit. U kan ook via de chat met onze helpdesk contact opnemen. De aanpassing gebeurt kosteloos.
Help! De leeftijd van mijn kind klopt niet.


Wij nemen de gegevens over die u in het formulier ingevuld heeft. We kunnen dit nog aanpassen maar daarvoor hebben we eerst het akkoord nodig van uw bedrijf aangezien dit extra kosten met zich meebrengt.
Komt de naam van de persoon ook in beeld?


Ja, de voornaam staat in het Grote Boek van de Sint. Let er dus goed op dat de naam correct wordt geschreven.
Kan de Sint ook een groep mensen toespreken?


Nee, dat is jammergenoeg niet mogelijk.
Kan de Sint ook kinderen in het Frans toespreken?


Dat kan. Voorwaarde is wel dat als u ons de lijst bezorgd er een kolom voorzien is waar de taal van de medewerker in staat.
Help! De voornaam van een persoon is verkeerd geschreven. Wat moet ik doen?


De Sint moet natuurlijk weten hoe de naam van uw kind geschreven wordt. Neem contact op met probleem@filmpjevandesint.be, vermeld uw bestelnummer en leg het probleem uit. U kan ook via de chat met onze helpdesk contact opnemen. De aanpassing gebeurt kosteloos.
Hoe lang duurt het filmpje?


Dat hangt af van het aantal kinderen die de Sint aanspreekt. Per kind moet je rekenen op ongeveer 2,5 tot 3 minuten.

Uw bestelling

Hoe zit het met de betaling?


Wij bezorgen u een factuur. Na ontvangst van de factuur zijn de verkoopvoorwaarden geldig.
Hoe zit het met de levertijd?


Tijdens het overlopen van de checklist wordt de deadline voor het invullen van de formulieren bepaald. De filmpjes worden in principe één week na die datum geleverd. Hiervoor zijn er drie opties: - U ontvangt van ons een excel-lijst met per medewerker de downloadlink. - De medewerkers ontvangen de downloadlink per e-mail. - U ontvangt van ons alle USB-sticks met daarop de filmpjes.
Kan er sneller geleverd worden dan 7 dagen na de deadline?


Dit is eventueel mogelijk maar hangt wel af van een aantal factoren. Als bijvoorbeeld de uitspraak van de voornaam nog niet in onze databank zit, moeten wij een opname inplannen met de Sint.
Bezorgt u ook in Nederland?


Deze vraag is enkel toepasselijk op het leveren van de USB-sticks. Uit logistieke overwegingen leveren wij enkel in België. Als dit een probleem is, kan u altijd gaan voor de optie met downloadlinks.
Is een filmpje op USB-stick na de levering nog aan te passen?


Het hangt er van af wat er nog moet aangepast worden. Namen en leeftijden van kinderen worden kosteloos aangepast. Aan andere zaken hangt een extra kost vast.
De USB-stick werkt niet.


Probeer het zeker eens uit op een ander toestel of bij de buren of collega's. Indien het dan nog niet werkt, kan u contact opnemen met de Helpdesk of via dit formulier.

Helaas geen Sintfeestjes & Sintparade dit jaar, maar met het 'Filmpje van de Sint' komt de Sint langs bij je thuisl

©2020 by TWICE entertainment www.twice.be