top of page
200930 - Sinterklaas logo v3-07.png
200930 - Sinterklaas logo v3-02.png

Dag

Michael

Filmpje van de Sint is een persoonlijk videobericht van de Sint aan uw kind(eren). De Sint zegt telkens de naam van uw kind(eren) en laat ook een foto zien in zijn Grote Boek. Daarnaast geeft de Sint ook nog een compliment & een tip en vertelt hij over de hobby en de favoriete groente of fruit van uw kind(eren).

 

Nog geen idee hoe zo'n filmpje eruit ziet? Klik hier voor een voorbeeld.

Hieronder vind je het invulformulier terug voor jouw persoonlijk videobericht van de Sint. Gelieve de gegevens hieronder in te vullen. Vergeet als je klaar bent niet op de verzendknop te drukken.

 5 tips voor een onvergetelijk filmpje! 

 

  1. Ga eerst op zoek naar een leuke foto van uw kinderen. Zorg ervoor dat enkel uw zoon of dochter op de foto te zien is en hij of zij mooi in het midden staat. 

  2. Hou rekening met de datum waarop u dit filmpje wil tonen. Uw zoon of dochter is jarig op 2 december en u wil het filmpje tonen op 3 december? Zorg er dan voor dat de Sint de juiste leeftijd vermeldt in het filmpje! 

  3. De Sint kan ook vertellen waar de cadeautjes verstopt zijn. Indien u dit niet wenst, kiest u voor optie 'geen' in de lijst.

  4. Probeer zoveel mogelijk te kiezen voor een mooie afwisseling van tips, hobby's, groente/fruit & complimenten voor uw kinderen. Is uw zoon bv. gek op zwemmen en voetbal en uw andere zoon enkel op voetbal, kies dan voor de ene zoon zwemmen en voor de andere voetbal. 

  5. Let op dat u de voornaam van uw kinderen correct schrijft! De naam van uw kinderen verschijnt immers in het Grote Boek van de Sint. 

 Veel plezier! 

Algemene gegevens

Deze gegevens kunnen niet aangepast worden.

Zijn deze gegevens niet jouw gegevens of staat er een fout in? Neem contact op met probleem@filmpjevandesint.be.

Gegevens kind 1

Gegevens kind 2

Gegevens kind 3

Gegevens kind 4

Verstopplaats

Liedje

Even wachten....

Updaten lukt niet. Probeer later nog eens opnieuw. Als dit probleem blijft aanhouden, neem je contact op via probleem@filmpjevandesint.be

200930 - Sinterklaas logo v3-10.png
bottom of page