top of page
200930 - Sinterklaas logo v3-07.png
200930 - Sinterklaas logo v3-02.png

Dag Stephan

Filmpje van de Sint is een persoonlijk videobericht van de Sint aan uw kind(eren). De Sint zegt telkens de naam van uw kind(eren) en laat ook een foto zien in zijn Grote Boek. Daarnaast geeft de Sint ook nog een compliment & een tip en vertelt hij over de hobby en de favoriete groente of fruit van uw kind(eren).

 

Nog geen idee hoe zo'n filmpje eruit ziet? Klik hier voor een voorbeeld.

Hieronder vind je het invulformulier terug voor jouw persoonlijk videobericht van de Sint. Gelieve de gegevens hieronder in te vullen. Vergeet als je klaar bent niet op de verzendknop te drukken.

 5 tips voor een onvergetelijk filmpje! 

 

  1. Ga eerst op zoek naar een leuke foto van je kinderen. Zorg ervoor dat enkel jouw zoon of dochter op de foto te zien is en hij of zij mooi in het midden staat. 

  2. Hou rekening met de datum waarop je dit filmpje wil tonen. Jouw zoon of dochter is jarig op 2 december en je wil het filmpje tonen op 3 december? Zorg er dan voor dat de Sint de juiste leeftijd vermeldt in het filmpje! 

  3. De Sint kan ook vertellen waar de cadeautjes verstopt zijn. Indien je dit niet wenst, kies je voor optie 'geen' in de lijst.

  4. Probeer zoveel mogelijk te kiezen voor een mooie afwisseling van tips, hobby's, groente/fruit & complimenten voor je kinderen. Is je zoon bv. gek op zwemmen en voetbal en je andere zoon enkel op voetbal, kies dan voor de ene zoon zwemmen en voor de andere voetbal. 

  5. Let op dat je de voornaam van je kinderen correct schrijft! De namen verschijnen immers in het Grote Boek van de Sint. 

 Veel plezier! 

Algemene gegevens

Deze gegevens kunnen niet aangepast worden.

Zijn deze gegevens niet jouw gegevens of staat er een fout in? Neem contact op met probleem@filmpjevandesint.be.

Gegevens kind

Klik hier
200930 - Sinterklaas logo bckgrnd-09.png

Verstopplaats

200930 - Sinterklaas logo v3-10.png
200930 - Sinterklaas logo v3-08.png
bottom of page