top of page
FilmpjevandeSint

Ook op zoek naar een alternatief voor het Sinterklaasfeest op het werk?

Filmpje van de Sint is een persoonlijk videobericht van de grote kindervriend! Je geeft de gegevens op van je kinderen en de Sint zorgt samen met zijn Pieten voor een onvergetelijk filmpje. Het is ook een perfect alternatief voor het traditionele Sinterklaasfeestje op het werk. Klik op het filmpje voor meer info!

Filmpje

Een boodschap van de Sint voor de kinderen

van de medewerkers!

 • U bezorgt ons een lijst met de namen van de medewerkers en het aantal kinderen en wij bezorgen u een lijst terug met per werknemer een code. Met die code kunnen ze inloggen op de pagina naamvanhetbedrijf.filmpjevandesint.be.
   

 • Op die pagina kunnen alle gegevens bezorgd worden (namen & foto's van de kinderen en de onderwerpen waarover de Sint iets zal zeggen). Het aantal kinderen per code is beperkt tot 8 en er kunnen geen boodschappen gemaakt worden voor kinderen boven een door u bepaalde leeftijdsgrens. 
   

 • Uw contactpersoon bij TWICE houdt u tot aan de deadline op de hoogte van wie er al de gegevens bezorgd heeft en wie nog niet.
   

 • Geeft u jaarlijks ook een cadeautje aan de kinderen van medewerkers? Dan kan dit ook in het formulier opgenomen worden. Uw contactpersoon bezorgt u een lijst terug met het cadeau dat per kind werd gekozen.
   

 • Voor een meerprijs kan de Sint ook iets vertellen over het bedrijf.
   

 • Uw contactpersoon bezorgt u ten laatste een week na de deadline een lijst met per werknemer een downloadlink. U kan ook opteren voor een USB-stick met het filmpje erop. De USB-sticks worden op het bedrijf bezorgd of door ons opgestuurd naar de werknemers.
   

 • Is er een foutje geslopen in één van de filmpjes? Wij passen het kosteloos aan. Alle filmpjes worden door ons intern gecontroleerd.
   

 • Hebt u nog suggesties of wil u nog iets op maat van het bedrijf? Geen probleem, tijdens het hele proces wordt u persoonlijk begeleid door een vaste contactpersoon.

Kostprijs-simulator! 

Vul hier het aantal medewerkers met kinderen in en een inschatting van het totaal aantal kinderen. Kies ook voor de optie digitaal of via usb-stick.

Meer info? 

Contact

We luisteren graag naar uw opmerkingen of suggesties. Neem via onderstaand formulier contact met ons op!

Bedankt voor de inzending!

We nemen heel snel contact op.

bottom of page